Informatii speciale

CLAUZE SPECIALE
CURATATORIE – SPALATORIE 

1. Curatarea hainelor se va efectua atent si in conformitate cu instructiunile de pe eticheta stabilita de producator. Imbracamintea fara eticheta de intretinere se va curata pe raspunderea clientului.
2. In cazul in care produsul este curatat conform etichetei firmei producatoare si se deterioreaza, societatea noastra nu raspunde pentru daunele cauzate de indicatiile sau simbolurile eronate existente pe eticheta.
3. Firma nu isi asuma responsabilitatea pentru hainele deteriorate aduse la curatat. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc o uzura de 30% pentru orice obiect predat.
4. Societatea noastra isi rezerva dreptul de a refuza obiectele ce reprezinta grad de uzura avansat sau emana mirosuri dezagreabile. In cazul acceptarii acestor produse, datorita faptului ca necesita atentie speciala, pretul va fi stabilit cu clientul.
5. In situatia in care clientul solicita curatarea hainelor intr-un mod contrar opiniei specialistilor firmei , curatarea se va face pe riscul clientului sub semnatura. Aceasta cerinta va fi mentionata pe bon.
6. Exista posibilitatea ca obiectele cu captuseli, intarituri, gulere, mansete, buzunare, etc., foarte murdare si / sau tocite sa nu poata fi curatate foarte bine. Societatea nu este raspunzatoare in cazul in care acestea isi pastreaza un aspect murdar dupa predetasare si curatare / spalare. Hainele care au ca sistem de prindere arici se pot scamosa in timpul procesului de curatare, societatea nefind raspunzatoare pentru acest incident.
7. Deoarece anumite materiale din care sunt fabricate accesoriile sunt atacate de solutia de curatare, firma nu raspunde pentru eventualele deteriorari ale acestora.
8. Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, pernitelor de umeri, a ornamentelor, precum si a obiectelor uitate in buzunare, indiferent de valoarea acestora, desfacerea lipiturilor, confectiilor, societatea nu poate fi facuta raspunzatoare.
9. Restituirea articolelor curate se va face pe baza chitantei eliberate de firma. In cazul pierderii chitantei, articolele vor fi eliberate pe baza unui act care confirma identitatea si adresa depunatorului si sub semantura clientului pe bonul firmei. Verificarea cantitativa si calitativa a produsleor ridicate din curatatorie se face la momentul ridicarii, in prezenta reprezentatului firmei.
10. Daca obiectele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse ( ex: defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a tesaturii si a cusaturii, din insuficienta rezistenta a colorantilor, etc.) constatate de organul C.T.C al unitatii, aceasta este absolvita de orice raspundere.
11. In cazul deteriorarii grave, pierderii sau furtului produselor aduse in vederea curatarii, din cauze imputabile firmei noastre, se va acorda o despagubire de 70% din pretul obiectului respectiv, daca valoarea acestuia poate fi certificata printr-un bon fiscal sau factura. In cazul in care nu se poate face dovada pretului, pentru produsul respectiv se va acorda o despagubire de maxim 5 (cinci) ori contravaloarea prestatiei.
In cazul despagubirii cu contravaloarea produselor aduse la curatat, obiectele respective raman in proprietatea firmei noastre.
Pentru pierderea produselor, despagubirea se face in termen de 30 de zile de la constatare.
12. Clientul are obligatia de verificare a marfii la eliberare si de constatare imediata a executiei serviciului. Nu se accepta reclamatii ulterioare ridicarii marfii curatate din unitate. Daca clientul solicita ridicarea obiectului, orice sesizare ulterioara nu mai poate fi luata in considerare.
13. Obictele neridicate in termen de 3 luni se considera abandonate si raman in proprietatea firmei.
14.Societatea nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor in termen, datorita unor cauze independente de firma noastra (lipsa energie electrica, lipsa presiune apa) sau in caz de forta majora.

Acest regulament reprezinta un contract intre client si firma, deci este acceptat neconditonat de ambele parti.
Serviciile de curatatorie / spalatorie se executa in regim de 24-48 h.